Everybody's got a dream

fredag 29 juni 2012

Öppettider i sommar

Eftersom jag har haft en del kunder som kommit till butiken i veckan och snopet fått lomma iväg tomhänta och utan att ens få se en skymt av butiken, vill jag bara förtydliga att i sommar är butiken enbart öppen på söndagar - från kl 12 till kl 16.
Det är så kallade semestertider för mig..

Denna vecka har vi renoverat vidare (dvs jag har pekat och tagit beslut och pappa och min man har slitit järnet med hammare, såg och pensel, även elektrikern och rörmokaren har fått sin beskärda del av jobb). Mitt tidigare kontor har blivit personal/fikarum och då bytt väggbeklädnad, fått sig en släng med penseln och blivit med minikök. Det blev såå bra. Oj, vad jag ska ta rast framöver!

Förutom att peka och bestämma har jag fixat med ommöblering och därtill flytt av saker i butiken. Numera stoltserar butiken med 6 sittplatser inomhus för fikasugna.
Det var tufft att förlora två rum, men ändå kunna rymma lika många varor.

Det har också kommit två pall med prylar från Rice och Ib Laursen. Jag har inte hunnit packa upp grejerna ännu, så jag har inte riktigt koll på vad som är med, men det ska i alla fall finnas en del melaminmuggar (de hade nästan tagit slut i butiken) och finfina termosar från Rice, nya vispskålar och müsliskålar från Ib Laursen.

Bilder kommer en annan dag! Nu ska jag skjuta med häftpistol!

Trevlig afton!

OBS! Nu är det bara två dagar kvar på utlottningen/tävlingen!

1 kommentar:

  1. Hej Åsa! Hoppas invigningen med loppis och fika blev lyckat! Jösses vad ni måste ha slitit i veckan..:-) Hade velat titta ner men fick inte ihop tiden riktigt!
    Kram
    Anne-Lie

    SvaraRadera