Everybody's got a dream

torsdag 20 september 2012

Nästa vecka


Nästa vecka är det dags för min avslutande vecka på min Symbolpedagogutbildning. Två år har då gått sedan starten. Sju utbildningsveckor som varvats med litteraturläsning på egen hand, målande, skrivande, berättande, drömdagbokskrivande mm är till ända.
Det känns som om det kommer att bli tomt, men det borde det inte för under dessa två år har jag fått möjligheten att lära känna mig själv bättre, landa mer i den som är jag - så varför denna ängslan?

Jo, kanske för att det är nu det börjar på riktigt, på egen hand - missionen -att föra detta viktiga vidare. Detta är verkligen något jag brinner för, något som verkligen gripit tag i mig och som känns så himla rätt.

Eller kanske för att jag då inte kommer att veta längre att jag kommer möta min härliga "klass" snart igen.

Eller kanske både och..

Men först är det alltså den avslutande veckan kvar med myter och ritualer som tema. Kommer jag att klara att sitta ute en hel dag? Utan mat? Utan att prata med någon (ni som känner mig vet vilken utmaning det kommer att bli)? Kommer jag klara att sitta mediterande i 6 timmar? "Det kommer att kännas som ett kort ögonblick bara", lugnar mina lärare mig... men jag ja, jag vet inte..

4 kommentarer:

 1. Vilken otroligt spännande utbildning. Dock kan jag förstå att 6 timmars meditation verkar svårt. jag undrar om jag hade fixat det. Stort lycka till :)


  Jag önskar dig en härlig dag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Tack - det kan behövas! Funderar om jag kan smuggla med lite fika om jag tappar fokus helt... Men då har jag kanske inte ansträngt mig tillräckligt. Nej, det gäller nog att härda ut. Antagligen kommer jag ut på andra sidan av dessa timmar och är som en ny människa. Har en tendens att prata för mycket, så detta blir en utmaning på många sätt!
  Jag hoppas att det blir fint väder och varmt!
  Ha en go fredag!
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Åh vilket underbart hus din affär ser ut att ligga i! Måste vara lätt att finna inspiration där! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ett underbart hus! Inspirationen finner jag inte bara där, men det ger ju så klart inspirationen lite vingar!

   //Åsa

   Radera