Everybody's got a dream

onsdag 16 maj 2012

Livet

Förra veckan var jag på kurs (det 6:e steget på min symbolpedagogutbildning). Det var en fantastisk vecka och att få träffa alla igen var lika närande för själen som alltid. Man kommer varandra väldigt nära på en sådan här utbildning och man inser att det är denna typ av möten livet alltid borde innehålla.
Veckan avslutades med rituell dans med den underbara kvinnan, prästen, högskoleläraren (m m) Brita Haugen. Är du nyfiken på henne och hennes arbete så gå in på hennes hemsida för att läsa mer.

Väl hemkommen igen var det dags att fixa iordning butiken inför Blomsterjakten i Sandared.
Vädret var inte det bästa och vi insåg att vi krockade med både Göteborgsvarvet, Fair Trade på Torget i Borås, hundutställning och en del annat, men det var en del tappra människor som drog ut i fält för att leta. Hela 25 vinster fanns att dela på så utdelningen var väldigt god! Stort grattis till alla vinnare!

På eftermiddagen inträffade en enorm tragedi här i Sandared, då en alldeles för ung människa miste livet och lämnade sin fru och sina barn att fortsätta leva utan honom. Mina tankar går dit mest hela tiden och att fixa i butiken känns som en märklig sak att göra.

Ta hand om varandra!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar