Everybody's got a dream

måndag 31 mars 2014

SYMBOLERS KRAFT OCH VERKAN


Efter att fått en del förfrågningar om mina kurser i symbolmåleri tänkte jag nu se om det finns tillräckligt med intresse för att starta en kurs.

Lite kort kan man beskriva symbolarbete så här:

Att arbeta med symbolers kraft och verkan bygger på att vi med hjälp av t ex målande/berättande/skrivande/visualisering m m går förbi vårt vanliga logiska tänkande och får kontakt med vårt omedvetna. Det omedvetna vet precis vad vi behöver och ger oss genom bilder "svar" på vad vi behöver veta, se etc för att bli mer hela/den vi är tänkta att vara.
Det kan handla om ett beslut man står inför som vårt logiska tänkande inte kan hjälpa oss att lösa, det kan handla om mönster som man fastnat i som man behöver lära sig att se för att kunna bryta och ibland handlar det om att vi verkligen behöver se och förstå hur fantastiska vi är!
 Vad som kommer ske i just dig när du jobbar med ditt inre kan man aldrig veta på förhand. Du kan vilja något med ditt deltagande, men ditt omedvetna vet bäst vad du behöver just nu och väljer kanske något annat.

När vi låter vår själ får "prata" genom vårt skapande får skapandet en helt annan mening och dimension.

Att låta sitt omedvetna komma till tals är en otroligt spännande erfarenhet och en outsinlig källa till självkännedom och självhjälp.


Du behöver inte kunna måla för att gå en kurs.

Nyfiken? Anmäl dig nu och ge dig själv möjlighet att komma närmare dig själv!

 
Startdatum och tid: Söndag 27 april kl 15-18. (4 tillfällen)
Plats: Prillig, Sandared
Antal platser 8 st (minsta antal deltagare är 6 personer).
Välkommen med anmälan eller frågor! Maila helst din anmälan och ev frågor till butik@prillig.com.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar