Everybody's got a dream

lördag 7 januari 2012

Nytt år - nya möjligheter

Då har vi klivit in i 2012!

Jag tog steget in i nya året ganska stressad och krasslig.. Inventering - mitt livs första stod på programmet i mellandagarna. Vilket mastodontiskt jobb! Förkylningen från hel-tet, som jag motat bort i veckor, kom som ett brev på posten när jag njöt av god mat med familj och släkt.


Även om jag egentligen inte vill tänka att det skulle vara något särskilt som händer i skiftet mellan ett år och ett annat så känns det ändå lite spännande och laddat med nytt år. Man får liksom en chans att börja på ny kula, ta fram ett oskrivet blad.
Vad har detta år i beredskap? Vilka utmaningar skall jag/vi ställas inför? Vilka upptäckter kommer att göras som vi kan ta med in i framtiden? Vilka skandaler kommer att skaka världen?

Hur mycket kommer barnen att växa? Kommer jag innan detta året lider mot sitt slut att vara en coolare (inte i betydelsen fräck och häftig utan i betydelsen lugn och balanserad) mamma, som skrattar oftare och längre?


Kommer världen bli lite bättre? Kommer människor bli bättre på att ge utan krav att få något tillbaka?

På denna blogg kommer ni inte finna svaren på detta nu i alla fall.

Må så gott och njut av de små stunderna som kallas livet!

2 kommentarer:

 1. Stackare! Så typiskt att bli sjuk när man äntligen är ledig! Ja det är spännande att se vad detta år har att erbjuda....det börjar i alla fall bra med en resa till Kanarieöarna....:-)! Tittar ner till dig när du öppnar igen....har fått pengar i julklapp och de är öronmärkta till Mynteserien från Ib Larsen..:-)
  Krya på dig!!
  Kram
  Anne-Lie

  SvaraRadera
 2. Tack!
  Låter skönt med sol och bad! Hoppas ni får det riktigt skönt! Vi ses!
  Kram Åsa

  SvaraRadera